Utvecklingschef inom underhåll, Karlskrona

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2300 medarbetare världen över.

Vi söker nu en utvecklingschef inom underhåll till vår site i Karlskrona, Blekinge. I rollen får du möjlighet att tillsammans med ditt team driva utvecklingen av framtidens smarta underhåll på en modern och tekniskt avancerad fabrik. Är du en naturlig ledare, har kundfokus och vill arbeta i en organisation där underhåll är kärnverksamheten? Då är det här tjänsten för dig!
 

Arbetsuppgifter 

– Ansvara för utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll 

– Driva förbättringar inom underhåll tillsammans med kunden

– Leda, fördela och delegera arbete till ditt team 

– Personal- och arbetsmiljöfrågor 

– Säkerställa leverans för underhållsorganisationens utvecklingsplan utifrån givna mål och ramar 

– Budgetansvar för avdelningen

Du leder ett team som består av ca 9 medarbetarefördelat på underhålls- och automationsingenjörer. Du rapporterar till Site Manager för Karlskrona och deltar i operativa forum tillsammans med den övriga produktions- och underhållsverksamheten. 

 

Kvalifikationer 

– Minimum tre års erfarenhet av arbete med utveckling av underhåll, gärna från producerande verksamhet

– Erfarenhet att omsätta mål och strategi till projekt

– Erfarenhet av att leda och utveckla andra

– God vana att arbeta i underhållssystem, meriterande är om du tidigare arbetat i API Pro

– Vidare har du goda kunskaper i office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 

Personliga egenskaper

Du har ett coachande och prestigelöst ledarskap där du skapar utvecklingsmöjligheter för dina medarbetare och verkar för en miljö som är prestigelös och engagerande med fokus på samarbete. Vidare är du relationskapande och sätter alltid kundens behov i fokus där du arbetar för att ständigt överträffa dessa. Att ta initiativ är en förutsättning för att ständigt utveckla och förbättra din verksamhet, vilket vi ser som en självklarhet. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som fördelaktigt för tjänsten. 

 

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av CV och personligt brev till se-job@quantservice.com. Ange referens ”Utvecklingschef Karlskrona” i din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 november 2020.

 

Kontaktpersoner

Sandra Enarsson Sundin, HR Business Partner

+46 10 456 64 58

sandra.enarsson-sundin@quantservice.com

 

Niclas Frost, Site Manager Karlskrona

+46 10 456 64 25

niclas.frost@quantservice.com