Sähköasentaja, Mikkeli

Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Mikkeliin. Työ on vuorotyötä (3/7), tarpeen mukaan työtä tehdään myös päivävuorossa. Tehtäviin kuuluvat konelinjojen korjaus- ja muutostyöt, vianhaku yms. kunnossapitotyöt. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Turvallinen työskentely, sosiaaliset taidot, positiivinen asenne ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin. 

Edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa, sähköpiirustuksien lukutaitoa ja riittävää sähköalan pätevyyttä yksintyöskentelyyn. Myös sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen ja englannin kielen osaaminen ovat tarpeen. Valitulta hakijalta löytyvät voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit. Ammatillisten osaamisten lisäksi tehtävä edellyttää muun muassa ongelmanratkaisukykyä, teknistä taitoa ja tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä itsenäiseen, mutta myös tiimissä työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen, mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi sekä edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti. 

Lisätiedot: Karmo Pajo 050 540 4983 (30.8. asti) ja Juha Myllymäki 050 540 6377 (31.8. lähtien) 

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemus oheisella lomakkeella viimeistään 25.9.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.