October 9, 2020

Underhållsingenjör, Örebro

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2300 medarbetare världen över.

Vi söker nu en underhållsingenjör inom energi och kylteknik till vår site i Örebro. I rollen får du möjlighet att tillsammans med oss driva utvecklingen av framtidens smarta underhåll på en modern och tekniskt avancerad fabrik. Att vara den del av organisationen som ansvarar för att kylmaskiner fungerar optimalt och att fastigheten har ett fungerande FU. Detta innebär livscykelanalyser, driftsäkerhetsarbete, analyser av stopp och störningar, ständiga förbättringar, grundorsaksanalyser, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll.

Rollen ger dig möjlighet att vara drivande och känna ägandeskap för utveckling av energi i anläggningen. Förbättra och analysera den energi som förbrukas och tillverkas på anläggningen i Örebro, Mantorp och Huddinge samt att ta fram underlag för investeringar och budget.

De yttersta målen är säkerhet, nöjd kund, nöjd medarbetare, lönsamhet och OEE.

 

Arbetsuppgifter

– Tekniskt helhetsansvar för kylmaskiner

– Ansvara för energifrågor, mätningar, effektiviseringar, beräkningar

– Ansvara för utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll

– Driva förbättringar inom underhåll tillsammans med kunden

– Ansvara för fastigheten samt kylmaskiner

– Säkerställa leverans för underhållsorganisationens strategi- och utvecklingsplan utifrån givna mål och ramar

– Räkna på kostnader för renoveringar, investeringar och större underhållsjobb

– Planera, övervaka resursplanering (ledigheter, sjukdom, utbildning)

 

Kvalifikationer

– Minimum tre års erfarenhet av arbete med utveckling av underhåll, gärna från producerande verksamhet

– Erfarenhet att omsätta mål och strategi till projekt

– God vana att arbeta i underhållssystem

– Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Personliga egenskaper
Du har ett coachande och prestigelöst ledarskap där du skapar utvecklingsmöjligheter för andra medarbetare och kund, samt verkar för en miljö som är prestigelös och engagerande med fokus på samarbete och positivitet. Vidare är du relationskapande och sätter alltid kundens behov i fokus, där du arbetar för att ständigt överträffa dessa. Att ta initiativ är en förutsättning för att ständigt utveckla och förbättra ditt ansvarsområde, vilket vi ser som en självklarhet.

 

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till se-job@quantservice.com med referens ”underhållsingenjör, Örebro”. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 november 2020.

 

Kontaktpersoner

Joakim Bergfors, Sitechef
+46 10 456 64 81
joakim.bergfors@quantservice.com

Sandra Enarsson, HR Business Partner
+46 10 456 64 58
sandra.enarsson-sundin@quantservice.com