Luotettavuusinsinööri, Harjavalta

Haemme Harjavallan asiakaskohteeseemme luotettavuusinsinööriä kunnossapidon kehitystehtäviin. Vastaat roolissasi yksikön tuotantotehokkuusprosessista ja olet aktiivisesti kehittämässä yksikön käyttövarmuutta erilaisten kehitystyökalujen avulla.

Toivomme sinulta kokemusta RCA, 5S, OEE ja jatkuvan parantamisen prosesseista. Varmistat omalla panoksellasi sen, että asiakkaamme saavat meiltä erilaiset kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti. Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen, sekä osaat toimia itsenäisesti. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Edellytämme, että olet koulutukseltasi insinööri, tai DI.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja osallistua kunnossapidon kehittämiseen. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle aina edellytykset tehdä työsi turvallisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Janne Haapala 050 431 8190 (24.6. asti) ja Maria Marttila 040 640 4962.

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Täytä hakemus alla olevalla lomakkeella 9.7.2021 mennessä. Haastattelut käynnistämme elokuussa.

Tehtävän viite: Luotettavuusinsinööri Harjavalta