Inköpare inom underhåll, Karlskrona

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2300 medarbetare världen över.

Vi söker en driven, kommunikativ och resultatinriktad person med inköpserfarenhet till vår underhållsavdelning som säkerställer operativa inköp samt utvecklingsarbete gällande kostnadseffektiviseringar inom underhåll, reservdelar och serviceavtal!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att arbeta med tekniskt och operativt inköpsarbete inom underhåll för reservdelar, service och avtal. I den operativa delen ansvarar du för koordinering av verksamhetens inköpsbehov och beställningar mot våra leverantörer. Inom dessa områden handlar det även om att utmana nuvarande sätt att arbeta, föreslå förändringar och i samarbete med verksamheten genomföra dem. Du kommer att bedöma och utvärdera leverantörer samt följa upp leveranser gällande ledtid, kvalitet och kostnad. Du ska också tillse att centrala avtal används och att inköpsvision och strategi följs. Därtill upprätta underlag för inköpsavtal och ansvara för att lokala regler och lagar följs i inköpsprocessen.

 

Vem är du?

Du har dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete från tillverkande industri. Du är van att etablera goda affärsrelationer med både befintliga och nya leverantörer och vi förutsätter att du har god förhandlingsvana. Du medverkar till en god arbetsmiljö genom att vara ett föredöme i frågor som säkerhet, etik och moral.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är mycket resultatinriktad, har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du är strukturerad, självgående och trygg i din roll som inköpare. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i både på svenska och på engelska.

Du rapporterar till Site Manager inom Quant Service Sweden Karlskrona.

Du ska ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildningsnivå eller erfarenhet. Du har några års erfarenhet inom inköp, med fördel inom de för rollens aktuella arbetsområden.

 

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av CV och personligt brev till se-job@quantservice.com. Ange referens ”Inköpare Karlskrona” i din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 oktober 2020.

 

Kontaktpersoner

Sandra Enarsson Sundin, HR Business Partner

+46 10 456 64 58

sandra.enarsson-sundin@quantservice.com

 

Niclas Frost, Site Manager Karlskrona

+46 10 456 64 25

niclas.frost@quantservice.com

 

Stefan Svensson, Facklig representant

+46104566583

stefan.svensson@quantservice.com